Tradicions i novetats arriben amb la primavera a Palafrugell

Can Bech número 60 abril-maig 2018

Com ja va sent habitual al nostre municipi a la primavera es vesteix amb les seves millors gales. Sant Jordi com no podia ser d'una altra manera, arriba carregat de roses (vermelles i grogues) i llibres per a tothom, el carrer Cavallers és testimoni de les declaracions d'amor dels enamorats, de les esperances dels alumnes d'ESO que venen les roses per anar de viatge de fi de curs, dels amants de la lectura que abandonen el seu racó i surten al carrer per buscar les novetats editorials i de moltes històries més que de ben segur Josep Pla captaria fins a l'últim detall. Enguany un canvi de format farà que la lectura de Pla estigui il·lustrada amb els grans paisatges, en forma d'aquarel·la, que descriu a les seves obres. Els paisatges pintats per Lluís Bruguera donaran el tret de sortida a les activitats del dia dels enamorats a la catalana.

La banda sonora de la primavera arribarà de la mà de Flors i Violes, espectacles sorprenents, patis amb encant que ens porten a descobrir i redescobrir racons de Palafrugell i un munt d'activitats per tots els públics. L'espectacle inaugural promet ser el preludi d'un gran cap de setmana on la música serà el fil conductor d'una festa que s'ha anat consolidant en els darrers anys, com en tota fórmula d'èxit, la implicació per part dels comerciants i de la ciutadania ha sigut una peça clau.

Les Festes de Primavera posen la cirereta al pastís. Palafrugell vol que les festes de primavera tornin a brillar com en els seus millors dies, entitats i consistori treballem conjuntament per fer-ho possible. L'estrella de les nostres festes, el carnaval de carnavals, el Carroussel Costa Brava desfilarà per 56a vegada pels carrers de la vila, podrem veure el que s'ha creat amb moltes hores d'esforç i dedicació en una perfecta combinació de música, color, dansa i art. Enguany les festes venen amb un nou impuls i propostes noves, seguint la inèrcia que l'any passat vam donar a les festes entre tots, s'ha preparat un programa popular pensant en gent de totes les edats.

El nostre grup municipal fa una aposta decidida per la cultura popular. Palafrugell és viu i no cal esperar a l'estiu per gaudir de la festa i l'alegria als carrers i places del municipi. Són les nostres festes i les nostres tradicions, un lloc de trobada i de reunió amb veïns i amics. La cultura popular ens defineixen com a poble i ens fa únics i diferents de la resta, aquesta singularitat és riquesa i com que no tindrien sentit sense vosaltres, animem a tothom a participar de les activitats que es proposen que de ben segur que no deixaran indiferent.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons