'Palafrugell+', quan la cultura i la promoció econòmica van de la mà

Can Bech número 51 octubre-novembre 2016

Integració, col·laboració, sinèrgia, innovació, dinamització i, per descomptat, promoció són els conceptes que giren entorn de la idea de Palafrugell+, un nou producte turístic resultat de noves aliances i que enceta una nova línia de treball alhora. De fet, es tracta de promocionar Palafrugell a través dels nostres principals equipaments culturals, naturals i patrimonials i fent-ho sumant esforços, de manera conjunta.

L'experiència, enriquidora per a tots, ha representat i representa asseure en una mateixa taula a Museu del Suro, Fundació Vila Casas, Fundació Josep Pla, Jardins de Cap Roig, àrea de Cultura i a l'IPEP, de manera que cadascú aporta la seva sapiència en el seu àmbit. La primera proposta que es portarà a terme gràcies a aquest treball en equip és, doncs, aquest Palafrugell+, que integra en un sol tiquet, a preu reduït, i amb validesa d'un any, els principals serveis culturals que ofereix el municipi. Cadascuna de les entitats participants oferiran, a més, als usuaris del tiquet diferents activitats exclusives o en condicions avantatjoses.

Arribar a aquest punt no ha estat fruit de la casualitat. És la conseqüència d'un treball tècnic i d'una línia d'acció política que ve de temps i que ja ha donat altres fruits. Podem parlar dels paquets de la Garoinada o de l'oferta integrada al bitllet del bus Julivia, que ofereix als viatgers un ampli ventall d'ofertes i descomptes durant tot un dia amb una destacada presència, com no, del sector cultural. Al costat d'això, tenim que la col·laboració entre l'IPEP i Cultura s'ha anat fent cada cop més estreta i intensa. Ho hem pogut veure i viure aquests darrers anys amb el festival de Flors i Violes o de Jazz, i enguany, d'una manera molt potent, amb la munió de propostes lligades al 50è aniversari de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell.

Palafrugell+ representa, per tant, un salt endavant en la gestió cultural, lligada alhora amb la promoció econòmica. Esperem que la suma de les parts faci un efecte multiplicador en l'atractiu de Palafrugell com a centre turístic i cultural de primer ordre basat en la qualitat de producte i de servei.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons