Nadal, tradicions i obres

Can Bech número 64 desembre 2018-gener 2019

S'acosten les festes de nadal i amb elles una oportunitat perfecte per compartir moments amb la gent que estimem, què millor que patinar a la pista de gel amb tota la família, fer un fanalet al Museu del Suro amb els nens per anar a esperar els reis o simplement passejar pels carrers engalanats amb les noves llums de nadal i comprar els regals als comerços de la vila?

Enguany l'agenda nadalenca està més plena que mai amb activitats per a totes les edats, és una època de tradicions i no hi ha res més tradicional que visitar un pessebre vivent i anar a veure els pastorets. Els Amics i veïns de Llofriu, per un dia a l'any viatgen al passat i transformen el nucli antic en l'escenari d'escenes bíbliques i de la vida quotidiana i els pastorets de la mà de la companyia les Bambolines tornen amb grans novetats després de l'èxit aconseguit l'any passat.

El cap d'any és un dels dies més celebrats per tothom i, a Palafrugell volem donar la benvinguda al nou any amb molt bon peu o millor dit, amb autobús! Després de les campanades a la plaça del priorat de Santa Anna, un autobús farà el recorregut pels diferents locals de la vila i això no és tot, en acabar, pujarà al far de Sant Sebastià per poder veure el primer sol de l'any a ritme de sardanes.

L'any 2019 la nostra vila estrenarà nous equipaments importants per la vida social, cultural i associativa del municipi. Can Genís avança a bon ritme i cada racó està pensat per acollir les diverses propostes que puguin demanar els i les joves i la ciutadania en general, volem que tots els espais esdevinguin llocs de trobada on compartir interessos comuns. Igual que l'antic Museu del Suro, una obra molt demandada per poder desenvolupar encara més, la capacitat creadora dels nostres artistes locals.

Totes les obres que s'estan realitzant, ajudaran a recuperar espais per la ciutadania i a reforçar la identitat del nostre municipi, la restauració dels edificis i carrers farà que s'adaptin a les noves necessitats i es mantingui en peu molts més anys.

Un exemple és la torre de Can Mario, un dels símbols més emblemàtics de l'skyline de Palafrugell, el qual hem de mantenir per deixar-lo en condicions i perquè en puguin gaudir diverses generacions més. El passat surer de la vila ens explica d'on venim i la torre ens ho recorda, el cap on anem l'hem de decidir entre tots.

El grup municipal de Convergència i Unió us vol desitjar unes molt bones festes de nadal i un pròsper 2019, esperem que tots els vostres desitjos es facin realitat.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons