Millorem espais, creem sinèrgies

Can Bech número 59 febrer-març 2018

Els espais públics són una bona oportunitat per crear o reforçar la comunitat. Palafrugell té molts espais municipals que volen ser referents per la població com punt de trobada. Els locals socials tenen una proximitat amb els veïns que no tenen altres locals, el local social de la sauleda es va inaugurar a finals de l'any passat i són moltes les activitats que s'hi porten a terme, tenim unes instal·lacions noves amb totes les comoditats per fer activitats físiques, artístiques, socials o per jugar a la botifarra.

Comencem l'any amb molts projectes engrescadors, al llarg del 2018 entitats i ciutadans podreu veure com hi ha una sèrie de canvis als edificis municipals per tal d'adaptar- los a les vostres necessitats.

Una de les necessitats que hi havia al municipi era disposar d'un espai de trobada digne per la gent gran. Amb el lloguer de l'antic esplai Sant Jordi es dóna resposta a una llarga reivindicació de la gent gran del municipi. Aquest espai per les seves dimensions serà compartit per altres entitats com Tresc i la coral Mestre Sirés.

La gent jove també tindrà nova seu, s'han començat les obres de millora de l'antic edifici de Can Genís per transformar-lo en un edifici modern, polivalent i funcional on poder realitzar tot tipus d'activitats. En breus es començarà a redactar el projecte dels Ametllers, un espai emblemàtic pel municipi i que acull activitats lúdiques i projectes de l'àrea de joventut com l'espai jove. Creiem que cal fer unes instal·lacions més adequades a les necessitats i evitar molèsties als veïns.

No són els únics col·lectius que tenien una manca d'espai, l'aula de teatre s'instal·larà a l'antic museu del suro, creant un espai per les arts. Per assumir el cost de les obres d'adequació de l'espai, s'aprofita una inversió financerament sostenible.

Palafrugell és un municipi amb una vida associativa molt rellevant i per tal que les entitats puguin portar a terme la seva activitat es necessiten espais adequats per a elles. La nostra voluntat política és seguir treballant perquè aquests espais comuns de reunió segueixin creixent. És molt important donar valor a tota la feina feta des de les entitats de forma desinteressada, per al conjunt de la ciutadania.

En tots aquests espais s'hi ha anat fent el manteniment però requerien una gran inversió. El nostre grup aposta per seguir recuperant espais per la ciutadania. Volem un Palafrugell que no perdi mai el seu encant de poble i alhora sigui una ciutat moderna que millori la qualitat de vida dels seus habitants.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons