Fem poble, fem país

Can Bech número 44 agost-setembre 2015

En aquest primer Can Bech d'aquest nou mandat 2015-2019, una vegada format el nou consistori i definit l'acord de mandat entre PSC i CiU, més Entesa, toca seguir treballant per Palafrugell.

El nostre és un projecte municipal, amb responsabilitats de Govern que afecten, per sobre de tot, al dia a dia i el futur de les vilatanes i vilatans de Palafrugell i de tot el terme Municipal. Ho hem tingut molt clar sempre. Volem seguir treballant, des de les nostres Àrees, però també amb la sintonia dels darrers quatre anys amb la resta del consistori, en un model de poble en el que les persones en siguin els primers destinataris. Ho volem fer amb polítiques socials adaptades al moment, amb l'economia com a opció prioritària i el territori com espai de convivència. La promoció econòmica juntament amb el turisme, amb el valor afegit que dòna tenir un mercat diari i setmanal potent i un comerç de proximitat, són Àrees gestionades per CiU, juntament amb la cultura, eina importantíssima per al progrés, el futur i el passat del nostre poble, amb la dedicació i el dia a dia dels elements i espais públics, passant per la seguretat del nostre municipi i la prevenció sense deixar de tenir molt present que tenim un poble configurat amb unes característiques molt especials que fan que la mobilitat sigui un repte, i un poble viu i actiu, amb esperances que creu que el jovent de la vila en són, una de les seves millors apostes de futur, i no deixant de tenir en compte les nostres festes i tradicions. Amb aquestes responsabilitats, creiem que podem aportar molt a Palafrugell.

No volem ni podem deixar la parlar d'un dels esdeveniments, que a nivell nacional, estem vivint i viurem en un futur immediat. D'aquí al 27 de setembre tenim un període a nivell de Catalunya, que no pot afectar de cap forma la gestió i el dia a dia del nostre municipi. Estem en una realitat nacional de canvis molt importants en la nostre relació amb l'estat espanyol, en la que tots coincidim en que s'ha de produir un punt i apart de la insostenible situació actual.

Des de CiU ens apleguem un grup de persones amb diferents sensibilitats, que treballem per establir un full de ruta comú, i malgrat tenir diferents punts vista, ens uneix un objectiu el qual ens ha d'acabar aconseguint un estat propi que ens permeti dotar-nos de tots aquells instruments que facin possible fer un país més pròsper econòmicament i més just socialment.

Aquesta és una situació que s'ha donat i que malgrat les dificultats insalvables de relació entre el nostre país i l'Estat, no ha d'interferir a les tasques que estem desenvolupant a nivell municipal. Som un equip de persones que treballa, en primer lloc, per Palafrugell i per a la gent de Palafrugell sense perdre mai de vista l'horitzó nacional.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons