Donant forma al Palafrugell del futur

Can Bech número 49 juny-juliol 2016

Potser és el tarannà palafrugellenc, que sovint deixem anar, amb tota convicció, aquella frase de sobres coneguda: A Palafrugell no es fa mai res. Probablement és bo que pensem així, sempre i quan això ens porti a ser crítics i a moure'ns tots plegats per fer més coses. Sí, sí, més coses, perquè recordem que si ho apliquem ara que acabem de passar una festa com el Flors i Violes, unes Festes de Primavera, estem a les portes d'inaugurar una altra temporada del Festival de Cap Roig, una potent Cantada d'Havaneres de Calella i tancar el juliol amb la Festa Major, sense oblidar competicions esportives i actes culturals de tota mena, dius home, potser sí que fem alguna cosa.

Moltes vegades també diem que no tenim el poble que voldríem. Segur que tots voldríem un poble millor, però seguint l'exemple abans esmentat, des del grup municipal de Convergència i Unió voldríem fer memòria del que hem millorat i de les obres que es portaran a terme aquest 2016.

Durant aquest primer semestre, mentre es feien obres com les escales i millora de l'aparcament del far, el nou accés al cementiri de Llofriu, l'entrada i entorn de l'edifici d'educació, la remodelació del pati del col·legi Carrilet, el nou edifici del local social de la Punxa, així com la millora de la plaça del mateix barri, l'enjardinament i entrada de l'AVAC a Calella, per dir-ne algunes, mentre tot això passava, els nostres serveis tècnics estaven treballant en els projectes que es començaran després de l'estiu: el passeig de Llafranc, la connexió del tram nord del vial de circumval·lació, la reforma de Can Genís, el nou local social de la Sauleda, així com la remodelació del carrer Quatre cases.

Una aposta clara per la millora dels equipaments del nostre municipi, acompanyada de la reestructuració de punts clau com és el cas del passeig de Llafranc o l'acabament de l'anella de circumval·lació. Obres, totes elles estratègiques i que van donant forma al Palafrugell que ens agradaria que fos.

Al principi hem parlat del nostre tarannà, ja és bo, si és per ser crítics amb nosaltres mateixos i implicar-hi a tothom.

A Palafrugell es fan i es faran moltes coses, n'estem segurs.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons