Construint des de la suma

Can Bech número 45 octubre-novembre 2015

Reprenem la nostra reflexió en el Can Bech després d'uns mesos d'estiu en els que, com és habitual, el municipi ha mantingut un ritme frenètic gràcies a l'activitat econòmica i a les diferents activitats d'estiu. Ha estat un bon estiu, amb una afluència de visitants molt alta, que recordava els bons temps d'abans de la crisi, encara que el consum per càpita s'ha mantingut molt moderat i, per tant, les facturacions dels locals no han estat tant generoses com les dels anys d'eufòria. Malgrat tot, el sentiment general és el de que ha estat una bona campanya estival, una bona notícia que sense dubte ajudarà a passar millor la temporada hivernal.

En el terreny polític, aquests últims mesos han estat marcats per l'inici del nou curs polític a nivell municipal i per les eleccions del 27-S a nivell nacional. Unes eleccions que han comportat situacions inèdites que no havíem viscut mai i que difícilment, fa uns anys, haguessin estat imaginables. El trencament de la federació de Convergència i Unió, ha suposat que ambdós partits mantinguessin posicions diferents respecte al procés de transició nacional que estem vivint en aquests moments. Aquest fet no ha estat així a nivell municipal, on l'aposta i el compromís de tot l'equip que formem CiU s'ha mantingut ferm i unit en la mateixa línia que ho ha fet sempre: el del suport i la implicació política a favor de la consecució d'un estat propi que ens permeti construir una societat més justa socialment, més pròspera econòmicament i més lliure políticament. No ha estat fàcil. Hem de reconèixer que s'han viscut situacions complicades, fins i tot a nivell personal, que han comportat decisions doloroses com, per exemple, que el nostre cap de llista, l'Albert Gómez, decidís deixar de militar en el seu partit, Unió Democràtica de Catalunya. Una determinació que al grup municipal respectem, i que dóna bona prova del seu nivell de compromís nacional.

Volem aprofitar aquestes línies, doncs, per deixar clar que aquesta nova situació no representa cap canvi pel que fa a la nostra manera de treballar i ni suposa cap canvi tampoc pel que fa al programa de govern amb el que ens vam presentar a les eleccions municipals. Les línies mestres i els objectius estan traçats, l'equip continua unit i fort, i les ganes de treballar per a Palafrugell i el nostre país són més intenses que mai.

L'equip de Convergència i Unió Palafrugell continuarem construint des de la suma.

Apartat relacionat

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2019
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons