Accessibilitat

El lloc web de l'Ajuntament de Palafrugell té entre els seus objectius facilitar a tots els usuaris l'accés als seus continguts d'acord amb els estàndards i la normativa vigent sobre accessibilitat.

Aquest lloc web ha estat desenvolupat seguint les pautes definides pel grup de treball permanent Web Accessibility Initiative (WAI), del Consorci per a la World Wide Web (W3C), per al seu nivell Doble-A.

És possible que algun aspecte concret de la pàgina web no compleixi els requisits Doble-A, ja sigui perquè algunes funcions no s'han programat des de zero o bé perquè la naturalesa de la funcionalitat ho impedeix. L'Ajuntament de Palafrugell es compromet a realitzar els esforços necessaris per millorar les condicions d'accessibilitat d'aquestes excepcions, tan bon punt les eines disponibles en cada moment ho permetin.

Les persones que experimentin alguna dificultat en l'accés a la informació continguda en aquest lloc web o desitgin realitzar qualsevol consulta o suggeriment en relació amb l'accessibilitat d'aquesta pàgina, poden enviar el seu missatge a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'Ajuntament es compromet a estudiar les sol·licituds i realitzar les millores necessàries el més aviat possible.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons