Promoció Econòmica

Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP)

Què fem?

Empreses

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) compta amb una àrea d'empreses al servei d'emprenedors, organitzacions empresarials i establiments.

La missió de l'IPEP és oferir un servei integral, professional i personalitzat que doni resposta a les necessitats de les organitzacions que constitueixen el teixit empresarial de Palafrugell.

L'IPEP col·labora amb les institucions privades, posant al seu abast la informació, els recursos i l'assessorament adient per tal que puguin ser viables en l'àmbit econòmic i empresarial, assolir la seva consolidació i millorar la seva competitivitat en un entorn complex i constantment canviant.

Turisme

El lloc web www.visitpalafrugell.cat està pensat per respondre les principals preguntes que es plantegen a les oficines de turisme: com arribar, on dormir, on menjar, on comprar, què podem fer, etc. entre d'altres.

D'altra banda, aquest web també es constitueix com a eina per als recepcionistes d'establiments turístics i per a tots aquells establiments i persones que atenen al públic, amb informació exhaustiva i contactes.

Es tracta d'un web atractiu, donada la finalitat d'atraure clients amb molta imatge, informació meteorològica actualitzada i amb presència de les xarxes socials.

Comerç i mercats

A banda del mercat diari, Palafrugell compta amb el mercat setmanal, que es celebra el diumenge sent tot un esdeveniment cultural, econòmic i social. El fet de tenir lloc en un dia festiu fa que aplegui ciutadans d'altres poblacions i esdevingui un element de cohesió al municipi.

Al llarg de l'any, tant a Palafrugell com els seus nuclis de població, celebren diversos mercats que solen coincidir amb l'època d'estiu o amb els diferents esdeveniments culturals que tenen lloc al municipi.

Ocupació i treball

Dinamitzar el mercat de treball del municipi, fent un treball acurat per a la promoció de la competitivitat a les empreses i la competitivitat de les persones en l'àmbit de l'ocupació.

Facilitar recursos per a l'ocupació i mediació entre l'oferta i la demanda, per aconseguir la inserció socioprofessional de les persones desocupades, així com desenvolupar un servei d'ajuda a les empreses per a la recerca de treballadors/ores i potenciar el coneixement del servei entre els diversos agents del mercat laboral del territori.

Formació

L'IPEP organitza durant l'any diferents cursos i activitats destinades a aturats, treballadors, empresaris i emprenedors. Entre els objectius destaca la millora de les competències professionals dels individus per tal d'aconseguir:

  • Foment de l'ocupació.
  • Millora de la competitivitat de les empreses.
  • Reforçar les bases dels projectes d'emprenedoria.

Horari

  • de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h
  • divendres, de 9 a 14 h

Contacte

  • 972 611 820
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Localització

Responsable polític

Albert Gómez Casas

Responsable tècnic

Narcís Ferrer

Personal

2 caps d'àrea
5 administratives
5 aux. administratives
1 prospector
1 AODL
1 zeladora

Esdeveniments Relacionats

Flors i Violes 2019 Mercat d'artesania Flors i Violes 2019 Off Flors i Violes. "Vermut electrònic" Inauguració Flors i Violes 2019.Espectacle de mapping D'any en any Flors i Violes Nit. Instal·lacions i espectacles de llum Flors i Violes. Concert amb The Funker's Society

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons