Pla de Govern 2017-2019

Pla de Govern 2017-2019

El programa de govern (2017-2019) l'hem concretat en 50 punts que són representatius del model de poble que volem desenvolupar els propers anys. De fet, aquesta planificació abasta més enllà dels dos anys de mandat actual, ja que està circumscrita i té lògica de continuïtat dins un projecte global a 6 anys.

Tot plegat amb una finalitat clara, la de situar les entitats i les persones en l'epicentre de la política municipal, amb especial atenció als serveis més bàsics de l'Ajuntament. Volem desenvolupar un municipi amable, pensat per a què la gent s'hi senti bé. La sostenibilitat ha de ser un altre dels trets característics de la nostra vila, que s'ha de veure traduïda en tres aspectes fonamentals: la millora en el tractament (i reducció) dels residus, la implantació d'un model de mobilitat quotidiana capaç d'oferir alternatives a la utilització del vehicle privat motoritzat (cotxe), i el zel en la protecció del nostre entorn natural i paisatgístic.

Palafrugell ha de ser un municipi dotat dels serveis d'una ciutat però alhora ha de mantenir el caliu i el caràcter de poble: orgullós del seu passat, de la seva identitat i de les seves tradicions. Aquesta aposta és totalment compatible amb un model convivencial basat en la diversitat, el respecte i la tolerància, i en el que la cultura continuarà essent un element troncal i cohesionador.

En l'apartat econòmic, els turisme i els serveis en general representen, actualment, els principals motors econòmics de la nostra vila. Els nostres objectius més immediats, passen per a materialitzar el nou pla d'acció comercial (que ha de servir per dinamitzar i dotar d'un nou full de ruta aquest sector), la implementació d'una bateria de propostes encaminades a la millora, ocupació i desenvolupament dels nostres sectors d'activitat econòmica (polígons industrials), i el suport a la nostra indústria surera des dels principals organismes catalans (Institut Català del Suro, Retecork, etc.), molts dels quals tenen la seu a Palafrugell.

Accés al document del Pla de Govern

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons