Albert Gómez Casas

Tinent d'Alcalde, Regidor delegat de Promoció Econòmica i Comunicació

Barcelona, 1978. Des de l'any 1999 viu a l'Empordà i és propietari d'una botiga. Regidor a l'Ajuntament de Palafrugell des de 2011.

És membre de la Junta de Govern i diputat delegat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona. President del Consorci de Vies Verdes de Girona.

Promoció Econòmica: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el foment del turisme, la política municipal en matèria de promoció de l'activitat econòmica, la gestió dels plans ocupacionals i la formació ocupacional, així com la política municipal en matèria de promoció de l'activitat comercial en general. També les polítiques d'empresa i emprenedoria i relació amb el sector d'activitat econòmica.

Comunicació: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la coordinació dels diferents mitjans de comunicació local, la política municipal de comunicació i les campanyes informatives, les gestions relacionades amb l'Institut de Mitjans de Comunicació de Palafrugell i la ràdio municipal.

Contacte

  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Albert Gómez Casas

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?