Francesc Xavier Jonama Casellas

Regidor delegat de Regim Interior, Seguretat Ciutadana i Civisme, Vocal de la Comissió Informativa de Règim Interior i Hisenda, Vocal de la Comissió Informativa d'Urbanisme

Palafrugell, 1969. Titulat en FP1 en la branca administrativa, diploma de l'Escola D'arts i Oficis de Barcelona com a joier artesà, formació en lleure per a infants i joves, resolució de conflictes, llenguatge i procediment administratiu. Des de 2010 i fins l'actualitat, treballant en diverses àrees dels ajuntaments de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols. Patró i fins juliol de 2015, gerent de la Fundació Ernest Morató d'havaneres.

Cantant i col·laborador/organitzador en diverses activitats teatrals i musicals, sobre tot de l'àmbit de la cultura tradicional i popular (Els Pastorets, diverses obres de teatre amateur, Grallers de Palamós i Torroella de Montgrí, Jove Orquestra de Figueres, La Tustarada, La Turraiada i d'altres). Treballant al grup d'ERC de Palafrugell des de 2010 i regidor de l'Ajuntament de Palafrugell des de 2015.

Policia Local: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la gestió del servei de la Policia Local, les polítiques de protecció civil, la mobilitat i la senyalització viària.

Règim Interior: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb l'organització i els recursos humans, l'atenció ciutadana, la implantació i el foment del serveis derivats de l'ús de les noves tecnologies, les telecomunicacions i la secretaria de l'Ajuntament.

Civisme i mediació: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el servei d'agents cívics i els diferents àmbits de mediació posats al servei de la ciutadania.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Francesc Xavier Jonama Casellas

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?