Francesc Xavier Jonama Casellas

Regidor delegat de Regim Interior, Seguretat Ciutadana i Civisme, Vocal de la Comissió Informativa de Règim Interior i Hisenda, Vocal de la Comissió Informativa d'Urbanisme

Palafrugell, 1969. Titulat en FP1 en la branca administrativa, diploma de l'Escola D'arts i Oficis de Barcelona com a joier artesà, formació en lleure per a infants i joves, resolució de conflictes, llenguatge i procediment administratiu. Des de 2010 i fins l'actualitat, treballant en diverses àrees dels ajuntaments de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols. Patró i fins juliol de 2015, gerent de la Fundació Ernest Morató d'havaneres.

Cantant i col·laborador/organitzador en diverses activitats teatrals i musicals, sobre tot de l'àmbit de la cultura tradicional i popular (Els Pastorets, diverses obres de teatre amateur, Grallers de Palamós i Torroella de Montgrí, Jove Orquestra de Figueres, La Tustarada, La Turraiada i d'altres). Treballant al grup d'ERC de Palafrugell des de 2010 i regidor de l'Ajuntament de Palafrugell des de 2015.

Policia Local: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb la gestió del servei de la Policia Local, les polítiques de protecció civil, la mobilitat i la senyalització viària.

Règim Interior: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb l'organització i els recursos humans, l'atenció ciutadana, la implantació i el foment del serveis derivats de l'ús de les noves tecnologies, les telecomunicacions i la secretaria de l'Ajuntament.

Civisme i mediació: La delegació comprèn els actes de planificació, impuls i gestió de la matèria i particularment aquells aspectes relacionats amb el servei d'agents cívics i els diferents àmbits de mediació posats al servei de la ciutadania.

Contacte

  • Horari: Prèvia concertació
  • Telèfon: 972 613 100
  • a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Francesc Xavier Jonama Casellas

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons