Setmana de la Mobilitat Sostenible

Del 16 al 22 de de setembre de 2018

El municipi de Palafrugell s'ha adherit a Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2018, que enguany es farà del 16 al 22 de setembre, i s'hi duran terme tot un seguit d'activitats per tal de fomentar hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

El dissabte dia 22 de setembre es durà a terme el dia sense cotxes a la zona centre de Palafrugell. Aquest dia es restringirà l'accés de vehicles a motor a la zona centre, permetent l'accés només als serveis essencials i als veïns amb garatge. Es tancaran els accessos al trànsit rodat a la zona centre comercial:

  • Plaça Onze de Setembre (cantonada Raval Superior)
  • Carrer de la Garriga (cantonada Carrer de Begur)
  • Carrer de la Tarongeta (cantonada Carrer de la Lluna)
  • Carrer de Picasso (cantonada Camí Fondo)
  • Carrer del Progrés (cantonada Camí Fondo)

La zona blava de la Plaça Priorat de Santa Anna (al costat de l'Església) romandrà tancada.

Els dies 20 i 21 de setembre, a partir de les 9.30 h, els alumnes de 5è i 6è de Primària de tots els centres escolars de Palafrugell, uns 300 nens i nenes, faran una pedalada de dues hores de durada pel terme municipal. La sortida i l'arribada serà a l'Avinguda de Josep Pla, Jardins de Can Bech davant de l'Ajuntament (recorregut: Av. Josep Pla - C. Ample - C. Caritat - C. Torres Jonama - C. Begur - C. Terme - Variant nord - C. Metal·lúrgia - C. Energia - Variant cementiri - C. Alt Camp - Av. Espanya - C. Límit - Av Espanya - Ruta del Tren Petit (anada i tornada) - Av. Corts Catalanes - Pg. Migdia - C. Ample - Av. Josep Pla). Una vegada acabada l'activitat, es lliurarà a tots els participants una motxilla amb una peça de fruita i una ampolla d'aigua.

El diumenge dia 23 de setembre, a les 9 h, tindrà lloc la IV Marxa del Suro, una bicicletada femenina organitzada pel Club Esportiu BTT Palafrugell. Tindrà dos recorreguts, un de 13 kilòmetres fàcil i accessible, i un de 22 kilòmetres per a les més experimentades. La sortida es farà a la Plaça Nova a les 9 h i la recollida de dorsals i inscripcions d'última hora es podrà fer de 8 a 9 h. El preu de la inscripció inclourà esmorzar, bossa amb diferents obsequis, samarreta de la marxa, dinar i sorteig de regals oferts per diferents col·laboradors.

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016

Darrera actualització

divendres, 21 setembre 2018 09:40

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons