Ple del mes de setembre

Ordre del dia

El dimarts 26 de setembre de 2017, a les 19.30 h, va tenir lloc la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Palafrugell.

Participació ciutadana als Plens

Els plenaris estan oberts a la participació ciutadana en línia. Tothom que ho desitgi podrà, mitjançant el perfil de Twitter @ajpalafrugell, adreçar al Ple precs o preguntes que tinguin relació amb els temes inclosos en l'ordre del dia. A la part final de la sessió, les preguntes rebudes seran formulades pel servei de premsa de l'ajuntament als seus destinataris (alcalde i regidors de l'equip de govern o dels grups de l'oposició) i aquests les respondran. Simultàniament, també a través d'aquest perfil de Twitter, s'anirà informant del desenvolupament de la sessió.

Ordre del dia

1. Aprovació de l'acta de les sessions anteriors.
2. Resolucions d'alcaldia. Informació.

A) PART RESOLUTIVA

A.1) ASSUMPTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DE RÈGIM INTERIOR, PRESSUPOST I HISENDA
3. Aprovació de l'acord de la mesa de negociació per reduir la perllongació de jornada de la Policia Local, a proposta dels sindicats SPPM-CAT i CSI-F.
4. Autorització comptabilitat per a una activitat privada. Senyora Carme Fenoll Clarabuch.
5. Servei de neteja de les dependències municipals. Desistir del procediment de licitació.
6. Servei de neteja de les dependències municipals. Inici del procediment i aprovació de plecs.
7. Contractació del servei de manteniment, conservació i neteja dels parcs, jardins, arbrat viari i jardineres del municipi de Palafrugell. Inici del procediment i aprovació de plecs.
8. Expedient 005/2017 ple 26/09 Modificació pressupostària de l'IPEP per suplement de crèdit i crèdit extraordinari a càrrec del romanent de tresoreria per a despeses generals.
9. Expedient 036/2017 Ple 26/09 Modificació pressupostària per suplement de crèdit amb baixes per anul·lació (subvencions Pla de Barris)
10. Declaració despesa plurianual 30 terminals portàtils radiocomunicació policia local.
11. Expedient 040/2017 Ple 26/09 Modificació pressupostària per suplement de crèdit i crèdit extraordinari a càrrec del Romanent de Tresoreria en aplicació de Superàvit 2016 (IFS).

A.2) ASSUMPTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA D'URBANISME, PLA DE BARRIS, OBRES PÚBLIQUES, SERVEIS MUNICIPALS I MEDI AMBIENT
12. Expropiació dels terrenys destinats a l'execució del camí de ronda al Paratge Cap Roig, a Calella de Palafrugell, terme municipal de Palafrugell. Relació de propietaris, béns i drets afectats. Aprovació inicial.
13. Modificació puntual núm. 2 POUM Palafrugell, relativa a la qualificació R43l1, al carrer Celebàntic, 8. Llafranc. Aprovació provisional.

B) PART DE CONTROL

14. Mocions.
14.1 Moció institucional, Pla Educatiu d'Entorn.
14.2 Moció del Grup del PSC, demanant una intervenció en el Camí de Ronda del Golfet.
14.3 Moció d'ERC i CIU, de rebuig a l'actuació de les forces de seguretat contra els drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya.
15. Informes.
16. Precs i preguntes.

Sala de Plens de l'Ajuntament

Podeu seguir el Ple en directe a la pàgina d'inici, el darrer dimarts de cada mes, a partir de les 19.30 h

També el podeu seguir en directe a través de Ràdio Palafrugell 107.8 FM

Darrera actualització

divendres, 06 octubre 2017 12:03

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?