Obres de tractament urbà als carrers de Cervantes, Progrés i Serra i Avellí

El termini previst de durada de les obres és de 7 mesos

El dilluns 25 de març es varen iniciar les obres referents al Projecte de tractament urbà dels carrers de Cervantes, Progrés i Serra i Avellí, a Palafrugell. L'execució de les obres té un pressupost de 510.000 euros.

Aquest projecte comprèn els treballs corresponents al tractament urbà dels esmentats carrers, renovant la xarxa de serveis públics obsoleta, en mal estat o insuficient, i renovant la pavimentació per invertir la prioritat de circulació existent.

  • Xarxa de sanejament. Disseny i construcció d'una nova xarxa de sanejament,i renovació de les escomeses existents.
  • Xarxa d'aigua potable. Es substituiran les canonades del carrer de Serra i Avellí i del tram oest del carrer del Progrés.
  • Xarxa de Baixa Tensió. Es preveu el soterrament d'un encreuament del carrer de Serra i Avellí, de tres del carrer del Progrés i un altre del carrer de Cervantes, així com el soterrament d'un tram de la línia en el carrer del Progrés.
  • Xarxa de Telecomunicacions. Es preveu el soterrament de tots els encreuaments aeris existents.
  • Xarxa de Gas Natural. Es contempla la canalització de diversos trams de canonada.
  • Xarxa d'Enllumenat Públic. L'actuació consistirà en la renovació de les línies elèctriques, mantenint les actuals llumeneres.
  • Pavimentació. Es diferenciarà el paviment mitjançant unes franges d'asfalt i unes llambordes a l'eix del carrer i en els laterals, com ja s'ha fet en altres carrers de l'entorn del centre, que s'han anat transformant en plataforma única, permetent la seva regulació com a prioritat invertida o com a ús exclusivament de vianants.

Afectacions al trànsit

Degut a les obres, no es podrà circular per un tram del carrer de les Botines (a partir del carrer de Santa Margarida), pel carrer de Cervantes, pel carrer del Progrés i pel carrer de Serra i Avellí.

El tram del carrer de la Llibertat entre el carrer del Camí Fondo i el carrer de la Rajola tindrà canviat el sentit de la circulació de vehicles. Això permetrà que els vehicles que vinguin pel carrer de Picasso i baixin pel carrer del Camí Fondo, puguin anar cap a la part oest de Palafrugell.

Carrer de Cervantes

Darrera actualització

dilluns, 08 abril 2019 11:37

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons