Campanya Rasca l'Unça

Compra al mercat, rasca i guanya

Palafrugell celebra la sisena edició del popular Rasca l'unça. Durant un mes -del 5 de maig al 4 de juny- els operadors dels tres mercats diaris (carn, peix i fruita i verdura) repartiran butlletes rasca-rasca farcides de premis.

Nits d'hotel, entrades al festival de Cap Roig, dinars i sopars als prestigiosos restaurants del municipi, descomptes en comerços o un esmorzar de franc, són alguns dels obsequis que els clients del mercat poden obtenir durant tot aquest mes.

La campanya compta amb el suport i la complicitat de tot el teixit comercial i turístic palafrugellenc, que desinteressadament cedeix els premis que reparteixen els tres mercats municipals.

El Rasca l'Unça és una campanya pensada per promocionar els mercats municipals i, de retruc, la resta del poble. Els tres mercats son uns dels principals motius pel qual la gent de Palafrugell i els pobles del voltant acudeixen al centre de la vila.

Els premis serveixen per fidelitzar a aquests clients i atraure'n de nous al mercat, però també s'incentiva que aquestes mateixes persones es desplacin per el municipi, beneficiant d'aquesta manera a tot el teixit econòmic del municipi.

Cartell de la campanya

Unça: en l'antic sistema de mesures català, l'unça era una unitat de mesura equivalent aproximadament a 33 grams

Darrera actualització

dilluns, 08 maig 2017 12:32

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?