Oferta formativa de l'IPEP

Dirigida a persones que cerquen feina, empreses, autònoms/es i a tots els públics

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOMI) i de l'Espai Empresa i Emprenedoria, ofereix durant aquesta tardor una oferta formativa dirigida a persones que cerquen feina, a empreses i autònoms/es i també a tots els públics.

Cerca de feina

Aprèn a utilitzar l'ordinador per cercar feina (12 h)

No saps utilitzar l'ordinador? T'ajudem a aprendre'n i podràs fer  arribar el teu CV a moltes empreses.
Data: dilluns, dimecres i divendres, 2, 4 i 6 d'octubre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Cerca de feina per Internet, webs i APP  (8 h)

Tens coneixements d'informàtica i vols aprendre a cercar feina a través de l'ús de pàgines web i a través del teu mòbil?
Dates: dilluns i dimarts, 16 i 17 d'octubre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació


Destinat a empreses i autònoms/es

Com anunciar el meu negoci a Internet? (4 h)

Coneix Google My Business, configura el teu negoci, descobreix com aparèixer a Google Maps, aprèn de puntuacions i ressenyes, estadístiques de visites, connectant amb Google Analytics.
Data: dilluns, 6 de novembre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Vols augmentar la notorietat de la teva web, xarxes socials o blog? (4 h)

Aprèn a generar contingut de valor, conèixer les eines de treball que faciliten la creació de contingut i aprèn com crear xarxa i no publicar per publicar.
Data: dimarts, 14 de novembre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Obligacions formals i comptables per autònoms/es (4h)

Aprèn què ha de fer una persona autònoma per portar el control econòmic del seu negoci i liquidar els impostos d'IVA i IRPF.
Data: dilluns, 20 de novembre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació


Destinat a tots els públics

Twitter (4 h)

Tens un perfil de Twitter o estàs pensant en tenir-lo? Descobreix les tècniques per a ser més efectiu en aquesta xarxa social. Aprendràs com interactuar amb els teus seguidors, presentar els teus continguts i captar l'atenció de la comunitat. I si ets una empresa, Twitter és un gran eina per a guanyar reputació, conèixer potencials socis, comunicar els teus productes o serveis, posicionar la teva marca, fer networking, entre d'altres!
Data: dilluns, 2 d'octubre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Linkedin (4 h)

Coneix com  millorar el teu perfil personal a Linkedin per generar oportunitat de negoci i ampliar els teus contactes. Aprèn a identificar les accions a desenvolupar dins d'aquesta xarxa per aconseguir que el teu perfil tingui la màxima visibilitat i posicionament. Estableix una dinàmica de treball que afavoreixi el contacte amb empreses objectiu, ofertes de treball o grups professionals.
Data: dilluns, 9 d'octubre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Desenvolupa les teves habilitats personals i professionals, Coaching i PNL (4 h)

Des de fa alguns anys, el Coaching ha tingut un avanç important; s'ha convertit en una eina que aporta i contribueix al desenvolupament d'estratègies que afavoreixen el creixement personal i professional de les persones que s'esforcen per aconseguir proactivament l'èxit; a través del qual es millora l'acompliment, s'aprofundeix en el coneixement de si mateixos i millora la qualitat de vida, proporcionant un aprenentatge que genera transformació de comportaments sostinguts en el temps, amb accions i reflexions contínues. La Programació Neurolingüística (PNL) és un conjunt de mètodes i tècniques de comunicació i desenvolupament que estudien l'experiència subjectiva i que van destinades a ser aplicades en la vida quotidiana per a la consecució, a curt i llarg termini, de metes professionals i personals que milloren la qualitat de vida i es complementa perfectament amb el Coaching. Els objectius del curs són:

  • Identificar punts de millora personals i situacionals reconeixent creences limitants i poder generar noves creences potenciadores a través de les pròpies fortaleses.
  • Obrir consciència per obtenir noves possibilitats i/o oportunitats creant un pla d'acció efectiu i avaluar l'assoliment dels objectius proposats.
  • Conèixer eines de coaching i PNL per aplicar a un mateix i a equips de treball.
  • Treballar amb conceptes de PNL per incrementar la teva influència, comunicació, motivació, la creativitat, el propi lideratge i l'excel·lència personal i professional.

Data: dilluns, 23 i 30 d'octubre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació

Vols crear la teva empresa? Metodologia Lean Start-Up (4 h)

El Lean Start-Up és la millor via per a crear negocis viables. Posa l'accent en el client a l'hora de desenvolupar la teva idea de negoci: qui són els socis i els clients clau, quins són els canals per arribar al segment de clients, quins són els costos inherents al model de negoci; tot  això i molt més per a poder crear la teva empresa amb èxit. Si estàs pensant en emprendre i vols muntar la teva pròpia empresa, no et pots perdre aquest curs.
Data: dimecres, 15 de novembre
Horari: de 9 a 13 h
Lloc: Centre Municipal d'Educació


Conferència

Aprèn a calcular el cost i el preu de venda del teu producte o servei, amb Miquel Pino

Ho estàs fent bé? Quin és el cost del teu producte i/o servei? És correcte? Quin és el marge? El negoci dóna beneficis i són suficients?
Dia: dijous, 19 d'octubre de 2017
Horari: de 18 a 20 h
Lloc: Sala d'actes del Teatre Municipal de Palafrugell


Els cursos i les càpsules formatives s'ofereixen dins del Programa Integral de suport a les persones emprenedores 2017, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

Cursos de formació de l'IPEP

Inscripcions

És imprescindible inscriure's per participar en qualsevol de les activitats, trucant al 972 611 820, enviant un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé través del formulari d'inscripció

Darrera actualització

divendres, 06 octubre 2017 11:46

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?