Continua el desplegament de la tecnologia 4G a Palafrugell

Durant els propers dies

Els principals operadors de telefonia mòbil (Orange, Telefónica i Vodafone), continuaran desplegant els serveis 4G a Palafrugell durant els propers dies. La tecnologia 4G utilitza la banda de freqüència de 800 MHz, que anteriorment s'utilitzava per a la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Això pot provocar que alguns usuaris de la TDT puguin tenir problemes en la recepció dels canals de televisió. És a dir, la progressiva implantació de la tecnologia 4G pot provocar interferències en la recepció de la TDT.

Per tal de solucionar aquests possibles problemes, les operadores de telefonia mòbil han creat una empresa anomenada llega800, que ofereix solucions a qualsevol tipus d'afectació que pugui produir-se en qualsevol punt del territori estatal.

Totes les actuacions tècniques que siguin necessàries per poder tornar a rebre correctament la recepció de la TDT seran gratuïtes per a la ciutadania. Per sol·licitar aquestes actuacions, cal dirigir-se a l'empresa llega800 a través del seu telèfon gratuït d'atenció a la ciutadania 900 833 999, o bé a través del lloc web www.llega800.es

Els habitatges que potencialment es poden veure més afectats, són aquells que es troben situats entre les estacions radioelèctriques que incorporen els nous serveis de 4G i els centres emissors de la TDT.


Beneficis de la tecnologia 4G

Aquesta tecnologia suposa una millora en la velocitat de la Internet mòbil (per exemple, les baixades i pujades de vídeos a la xarxa seran molt més ràpides), una millor cobertura dins dels edificis i una major cobertura geogràfica que pot millorar el servei de telefonia mòbil a les poblacions petites o a les zones rurals.

Logotip de l'empresa llega800

Telèfon gratuït d'atenció a la ciutadania

900 833 999

Darrera actualització

dimecres, 27 juny 2018 14:10

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Institut de Mitjans de Comunicació Pública de Palafrugell
Institut Municipal d'Esports de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Fundació Palafrugell Gent Gran
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons