Carpeta ciutadana

Consulta d'informació i realització de tràmits

Facilitar el dia a dia als ciutadans i a les empreses, en especial pel que fa a la relació amb l'administració, és una de les prioritats de l'Ajuntament. És per això que hem posat en marxa la Carpeta Ciutadana, una eina que permet consultar i realitzar tràmits des de casa a través d'Internet de forma senzilla, estalviant temps i cues a la ciutadania.

D'aquesta manera, només amb el nom d'usuari i un codi secret, es poden imprimir justificants del padró o fer domiciliacions bancàries sense haver de desplaçar-se a les dependències municipals.

La carpeta ciutadana és un apartat personal dins la seu electrònica de l'Ajuntament i és accessible mitjançant el portal seu.palafrugell.cat. Actualment, permet realitzar els tràmits següents:

  • Consultar les dades del padró d'habitants i obtenir justificants
  • Consultar les dades personals
  • Consultar els documents de registre d'entrada i sortida i obtenir una còpia
  • Consultar les unitats fiscals (rebuts vehicles, IBI...)
  • Consultar l'estat dels pagaments dels rebuts i obtenir còpia

Per donar-vos d'alta a la Carpeta Ciutadana haureu de venir personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament per tal d'obtenir la clau d'accés.

Tant el web municipal, com la seu electrònica i la carpeta ciutadana han estat desenvolupats pel departament d'Administració Electrònica de l'Ajuntament.

Darrera actualització

dilluns, 26 maig 2014 11:41

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

No heu trobat el que buscàveu?